De praktijk

Gezondheidscentrum Dronten-Zuid

icon
Sinds 1981 ben ik begonnen met een tandartsprakijk in Dronten. Vanaf augustus 1991 ben ik gevestigd in het gezondheidscentrum Dronten-Zuid.

Wie zijn wij

Albert Oosterbeek
Tandarts
Ik ben Albert Oosterbeek; sinds 1981 ben ik gevestigd in Dronten, oorspronkelijk in het gezondheidscentrum aan de Schans ( nu de Bolder). Sinds 1991 werk ik in het gezondheidscentrum aan de Lancasterdreef in Dronten-Zuid en heb het daar erg naar mijn zin. Ben door gezondheidsproblemen in het verleden enkele malen uit de running geweest en om verdere narigheid te voorkomen zijn de werktijden daarom aangepast en ben ik woensdags de hele dag en vrijdagsmiddags gesloten. Sinds deze aanpassingen gaat alles een stuk beter en is het werkplezier een stuk toegenomen. We proberen door het volgen van cursussen en alle nieuwe richtlijnen onze praktijk zo veel mogelijk up-to-date te houden om u een zo goed mogelijke tandheelkundige zorg aan te bieden. Bovenal is ons streven om als team u een behandeling aan te bieden met een minimum aan stress en een zo prettig mogelijke behandeling met een zo optimaal mogelijk resultaat.
Mirjam
Plus-Assistente
Ik ben Mirjam; ben in het verleden als stagiaire begonnen in de praktijk. Daarna ben ik begonnen met de opleiding tot mondhygiƫniste maar heb die niet geheel kunnen afmaken. Toch bleef de binding met het vak en nu ben ik plus-assistente, dat wil zeggen assistente met uitgebreide bevoegdheden op gebied van gebitsreiniging en voorlichting en sealen van kiezen. Zowel het assisteren als het zelf werken met patiƫnten vind ik heel plezierig en hoop dit dan ook nog lang te blijven doen.